AGB'S

H24B25

, AUSTRIA

02
03
01
020301

The area to be built on was a narrow sloping property. The characteristics of the location were integrated into the building. The structure bridges two parallel streets and serves as a place for communication.

Since it is next to a university, the building was designed with distinctive residents such as musicians and university staff in mind. Two separate structures are to be connected by a covered passageway. The passageway is to contain raised areas that lead to the residential parts of the building. It provides space for communication, designated areas for information exchange as well as quiet places to withdraw. The model has been fitted with a vague outline that shows the architectural volume to be used but leaves the actual shape for designing. In the green area, there is a stage which allows the residents to perform on the site.